Ga naar de inhoud
Aanbieding!

Wiesbaden Vesta rimless hangend toilet met Tornado-flush 42 x 36 x 52,5 cm, mat wit

Oorspronkelijke prijs was: € 675,91.Huidige prijs is: € 379,00.

Artikelnummer: 40880351225 Categorie:

Dit Wiesbaden Vesta rimless wandcloset is een modern, innovatief ontwerp met de nieuwste 'Tornado Flush'-technologie. Dit efficiënte systeem stuwt water als een ‘Tornado’ door de pot voor een grondige en stille spoeling.Door deze vernieuwende technologie is een spoelrand, waaronder vuil zich kan vastzetten, overbodig en garandeert het telkens weer optimale hygiëne en moeiteloze reiniging. Met flair, functionaliteit en onderhoudsgemak biedt dit wandcloset de perfecte oplossing voor elke badkamer. De kleurafwerking van het toilet is mat wit; geschikt voor een klassieke maar ook voor een moderne badkamer en/of toilet ruimte. Liever een glanzend wit of juist mat zwart toilet? Dit is ook zeker mogelijk, zo is er voor iedereen een perfect toilet te vinden.

Diepspoel-design
Door het diepspoel-ontwerp valt de ontlasting direct in het water. Hierdoor verspreiden zich geen nare geurtjes in de wc. Ook is er minder sprake van 'spetteren'. Er blijft geen plasje water liggen op het keramiek, zoals bij een vlakspoel-wc wel gebeurt. Hierdoor verkleurt het laagje water dat op het plateau ligt, niet en bijt schoonmaakmiddel niet in het keramieken oppervlak.

Spoelrandloos hangend toilet
Door het spoelrandloze ontwerp is dit een hygiënische toiletpot. Er is immers geen rand aanwezig waarin vuil en restjes zich kunnen ophopen. Bovendien wordt het spoelwater functioneler verdeeld. Een spoelrandloos toilet is extra hygiënisch en makkelijker schoon te houden.

Let op: De toiletzitting is niet inbegrepen Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Merk

Wiesbaden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wiesbaden Vesta rimless hangend toilet met Tornado-flush 42 x 36 x 52,5 cm, mat wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *