Ga naar de inhoud
Aanbieding!

Wiesbaden Vesta Rimless hangend toilet met Shade slim Soft-Close zitting one-touch, mat wit

Oorspronkelijke prijs was: € 896,13.Huidige prijs is: € 579,00.

Artikelnummer: 40880058942 Categorie:

Het Wiesbaden Vesta wandcloset is een modern toilet dat aan de wand wordt gemonteerd. Door de mat zwarte kleur en het strakke ontwerp heeft het toilet een moderne uitstraling. Het toilet is 52 cm lang en beschikt over een diepspoel ontwerp, wat zorgt voor minder nare geurtjes in het toilet. Ook is er minder sprake van 'spetteren'. En blijft er geen plasje water liggen op het keramiek, zoals bij een vlakspoel-wc. Hierdoor wordt het inbijten en verkleuren van water en het keramieken oppervlak door reinigingsmiddelen voorkomen.

Rimless toilet
Dankzij het spoelrandloze design kan er geen vuil ophopen. Dat voorkomt onnodig poetswerk, gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen en onaangename luchtjes. Met Rimless closet is een perfecte hygiënisch toilet, waarbij ook het milieu duurzaam gespaard wordt.

Quickrelease
Het toilet wordt geleverd samen met een softclose toiletzitting. Deze zitting bevat ook een Quickrelease systeem waardoor de zitting gemakkelijk verwijderd kan worden om het toilet schoon te maken.

Inclusief zitting
Het toilet wordt geleverd met Shade slim softclose zitting, inclusief one touch bevestigingsset. Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Merk

Wiesbaden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wiesbaden Vesta Rimless hangend toilet met Shade slim Soft-Close zitting one-touch, mat wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *