Ga naar de inhoud
Aanbieding!

Wiesbaden Vesta rimless hangend diepspoel toilet met Tornado-flush, met Flatline toiletzitting met softclose en quick-release 42 x 36 x 52,5 cm, mat

Oorspronkelijke prijs was: € 632,83.Huidige prijs is: € 499,00.

Artikelnummer: 40880371299 Categorie:

Dit Wiesbaden Vesta rimless wandcloset met toiletzitting is een modern, innovatief ontwerp met de nieuwste 'Tornado Flush'-technologie. Dit efficiënte systeem stuwt water als een ‘Tornado’ door de pot voor een grondige en stille spoeling. Door deze vernieuwende technologie is een spoelrand, waaronder vuil zich kan vastzetten, overbodig en garandeert het telkens weer optimale hygiëne en moeiteloze reiniging.

De Flatline zitting draagt door zijn dunne design bij aan een luxe uitstraling in het toilet en/of badkamer. De zitting is door het Quick-Release systeem gemakkelijk weg te halen. Dit is vooral erg handig wanneer je het toilet goed wilt schoonmaken. Het Softclose-mechanisme zorgt ervoor dat de toiletbril zacht en geruisloos dicht valt. Hierdoor worden beschadigingen aan de toiletpot voorkomen.

De kleurafwerking van deze toiletset is mat zwart; zeer geschikt voor een moderne badkamer en/of toilet ruimte. Liever een wit toilet? Dit is ook zeker mogelijk, het toilet is ook verkrijgbaar in glanzend wit en mat wit. Zo is er voor iedereen een perfect toilet te vinden. Met flair, functionaliteit en onderhoudsgemak is deze toiletset een perfecte oplossing voor elke badkamer.

Diepspoel-design
Door het diepspoel-ontwerp valt de ontlasting direct in het water. Hierdoor verspreiden zich geen nare geurtjes in de wc. Ook is er minder sprake van 'spetteren'. Er blijft geen plasje water liggen op het keramiek, zoals bij een vlakspoel-wc wel gebeurt. Hierdoor verkleurt het laagje water dat op het plateau ligt, niet en bijt schoonmaakmiddel niet in het keramieken oppervlak.

Spoelrandloos hangend toilet
Door het spoelrandloze ontwerp is dit een hygiënische toiletpot. Er is immers geen rand aanwezig waarin vuil en restjes zich kunnen ophopen. Bovendien wordt het spoelwater functioneler verdeeld. Een spoelrandloos toilet is extra hygiënisch en makkelijker schoon te houden.

Softclose
Toiletbrillen met soft-close zijn voorzien van een traagsluitend scharnier. Hierdoor sluiten de toiletbrillen langzaam. Beschadigingen aan de zitting en/of toilet worden zo voorkomen.

Quick-release
Toiletbrillen die afneembaar zijn doormiddel van Quick-release zijn eenvoudig te verwijderen van het toilet. Hierdoor kan het toilet eenvoudig worden gereinigd en krijgen bacteriën geen kans.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Merk

Wiesbaden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wiesbaden Vesta rimless hangend diepspoel toilet met Tornado-flush, met Flatline toiletzitting met softclose en quick-release 42 x 36 x 52,5 cm, mat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *