Ga naar de inhoud
Aanbieding!

Sub 010 hangend toilet diepspoel en rimfree 35 x 35,5 x 54 cm, mat zwart

Oorspronkelijke prijs was: € 514,25.Huidige prijs is: € 365,50.

Artikelnummer: 40880099941 Categorie:

Het Sub 010 wandcloset is een mat zwart spoelrandloos design. Een echte eye-catcher voor een moderne badkamer en/of toilet. Het design zonder spoelrand draagt bij aan een hygiënischer toiletgebruik: er kunnen zich geen resten en bacteriën ophopen in de spoelrand bij het doorspoelen, zoals dit bij toiletten met spoelrand vaak wel gebeurt. Daardoor is dit spoelrandloze toilet extra hygiënisch en is het makkelijker schoon te houden. Bovendien wordt het spoelwater functioneler verdeeld. Omdat dit een diepspoeltoilet is, valt ook de geurverspreiding tijdens het toiletgebruik mee: de boodschap valt direct in het water, waardoor de geur zich minder verspreidt dan bij een vlakspoeltoilet.

Diepspoel-design
Door het diepspoel-ontwerp valt de ontlasting direct in het water. Hierdoor verspreiden zich minder nare geurtjes in de wc. Ook is er minder sprake van 'spetteren'. Er blijft geen plasje water liggen op het keramiek, zoals bij een vlakspoel-wc. Hierdoor wordt het inbijten en verkleuren van water en het keramieken oppervlak door reinigingsmiddelen voorkomen.

Spoelrandloos ontwerp / Rimfree
Door het ontbreken van de spoelrand is dit een hygiënisch toilet. Er is immers geen rand aanwezig waarin vuil en restjes zich kunnen ophopen. Een spoelrandloos toilet is extra hygiënisch en makkelijker schoon te houden. Bovendien wordt het spoelwater functioneler verdeeld. Let op: wordt geleverd zonder toiletzitting. Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Merk

Sub

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sub 010 hangend toilet diepspoel en rimfree 35 x 35,5 x 54 cm, mat zwart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *