Ga naar de inhoud
Aanbieding!

Plieger Zano wandcloset diepspoel Rim-ex 36.5x54cm m. verdekte bevestiging wit

Oorspronkelijke prijs was: € 401,72.Huidige prijs is: € 284,81.

Artikelnummer: 40880196610 Categorie:

Plieger Zano wandcloset diepspoel Rim-ex 365x54cm m verdekte bevestiging wit 7748B0037061
Op zoek naar een stijlvol en functioneel wandcloset? Dan is de Plieger Zano wandcloset diepspoel Rim-ex een uitstekende keuze. Dit toilet is gemaakt van hoogwaardig keramiek en heeft een glanzende afwerking in de kleur wit. Het toilet heeft een breedte van 365 mm en is voorzien van een verdekte bevestiging.

Zonder spoelrand
Een van de belangrijkste kenmerken van de Plieger Zano wandcloset is dat het toilet is uitgerust met een Rim-ex spoelsysteem. Dit betekent dat het toilet geen spoelrand heeft, waardoor er geen vuil en bacteriën achterblijven. Dit maakt het toilet niet alleen hygiënischer, maar ook gemakkelijker schoon te maken.

Diepspoel
Het diepspoelontwerp van de Plieger Zano wandcloset zorgt ervoor dat de ontlasting direct in het water valt, waardoor er minder geurhinder ontstaat. Dit maakt het toilet ideaal voor gebruik in kleine ruimtes of badkamers die grenzen aan slaapkamers.

KIWA-keur
De Plieger Zano wandcloset is voorzien van een KIWA-keurmerk, wat betekent dat het toilet voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en veiligheidsvoorschriften. Dit geeft je de gemoedsrust dat je een betrouwbaar en duurzaam product koopt.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Merk

Plieger

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plieger Zano wandcloset diepspoel Rim-ex 36.5x54cm m. verdekte bevestiging wit” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *