Ga naar de inhoud
Aanbieding!

Hotbath Gal handdouche met wandsteun + uitlaat en doucheslang 1,5 mtr, geborsteld nikkel pvd

Oorspronkelijke prijs was: € 385,99.Huidige prijs is: € 319,00.

Artikelnummer: 40880320162 Categorie:

Hotbath Gal handdouche met wandsteun, uitlaat en doucheslang 15 mtr geborsteld nikkel pvd
De Hotbath Gal handdouche is een staafmodel handdouche met een geborsteld nikkel afwerking. De handdouche heeft één straalsoort en wordt geleverd met een wandhouder en een doucheslang van 1500 mm. De handdouche is gemaakt van messing en heeft een diameter van 28 mm.

Wandhouder en doucheslang
De Hotbath Gal handdouche wordt geleverd met een wandhouder en een doucheslang van 1500 mm. De wandhouder zorgt ervoor dat de handdouche gemakkelijk opgehangen kan worden en de doucheslang zorgt voor een optimale bewegingsvrijheid tijdens het douchen.

Hoogwaardige materialen
De Hotbath Gal handdouche is gemaakt van hoogwaardig messing. Dit materiaal zorgt voor een lange levensduur en is bestand tegen corrosie. De geborsteld nikkel afwerking geeft de handdouche een moderne en luxe uitstraling.

Minimaal waterverbruik
De Hotbath Gal handdouche heeft een minimaal mengwaterverbruik van 6,9 liter per minuut. Hierdoor bespaar je water en energie tijdens het douchen. De handdouche heeft een volumestroomklasse A, wat betekent dat de handdouche een hoge waterbesparende werking heeft.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

EAN

8720512335842

Levertijd

2 Dagen Levertijd

Merk

Hotbath

EAN

8720512335842

Merk

Hotbath

Levertijd

2 Dagen Levertijd

Uitvoering

Handdouche

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotbath Gal handdouche met wandsteun + uitlaat en doucheslang 1,5 mtr, geborsteld nikkel pvd” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *